Go Back
עוגת גבינה קרה ללא אפיה

עוגת גבינה קרה עם פירות יער

עוגת גבינה קרה עם פירות יער, קלה להכנה, ללא אפייה והכי חגיגית שיש.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: עדי בן טובים

ציוד

תבנית קפיצית 24
מיקסר
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

לתחתית:

  • ביסקוויטים (100 גרם )
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם )

למלית:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 2 כפות סוכר
  • 1 חבילה גבינה לבנה (250 מ"ל)
  • 1 גביע גבינת שמנת נפוליאון 25% שומן (250 מ"ל)
  • 1 כוס חלב
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

לציפוי:

  • פירות יער מוקפאים או טריים (200 גרם )
  • ¼ כוס מים
  • ¼ כוס סוכר

אופן ההכנה

  • טוחנים את הביסקוויטים וממיסים את החמאה מערבבים יחד ומשטחים בתבנית קפיצית.
  • במיקסר מקציפים שמנת חלב וסוכר ולאחר כמה דקות מוסיפים אינסטנט פודינג וניל.
  • לאחר שמקבל קצף יפה מוסיפים את הגבינות ומקפלים בעדינות.
  • שופכים על הביסקוויטים ומשאירים לילה במקפיא.
  • למחרת בסיר שמים את הפירות הסוכר והמים ומביאים לרתיחה.
  • כשמתקרר שופכים על העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.