נטגן את חלקי העוף ופרוסות תפוחי האדמה ונפזר עליהם פפריקה מתוקה ופלפל שחור גרוס. לאחר הטיגון נוציא לקערה .באותו הסיר נטגן שיני שום, ונוסיף רסק ועגבניות קלופות וחתוכות, סוכר ומלח. נבשל 10 דקות
בינתיים בסיר אחר נבשל את המקרוני כ-5 דקות, נסנן, נקרר, נוסיף לרוטב ונערבב היטב.
לוקחים סיר חדש, מניחים נייר אפייה ומעט שמן זית, נסדר את תפוחי האדמה , ומעל מעט מקרוני, מעל את העוף ומעל את המקרוני שנשאר.
נשים על המקרוני צלחת, נוסיף כוס מים חמים ונכניס לתנור על 110 מעלות ל-6 שעות