Go Back
חמין מקרוני

חמין מקרוני ועוף מהיר לשבת

עם חלקי עוף עסיסיים, תפו"א רכים, וטעמים מופלאים - מתכון שמתאים בול לשבת קרה במיוחד!
ציון 4.25 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: אבי שריד

המצרכים

  • 6 חלקי עוף
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות
  • כף פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור גרוס
  • 5 שיני שום פרוסות
  • כף כף רסק עגבניות
  • 6 עגבניות קלופות וחתוכות
  • כפית סוכר
  • כפית מלח
  • מקרוני מספר 9
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • נטגן את חלקי העוף ופרוסות תפוחי האדמה ונפזר עליהם פפריקה מתוקה ופלפל שחור גרוס. לאחר הטיגון נוציא לקערה .באותו הסיר נטגן שיני שום, ונוסיף רסק ועגבניות קלופות וחתוכות, סוכר ומלח. נבשל 10 דקות
  • בינתיים בסיר אחר נבשל את המקרוני כ-5 דקות, נסנן, נקרר, נוסיף לרוטב ונערבב היטב.
  • לוקחים סיר חדש, מניחים נייר אפייה ומעט שמן זית, נסדר את תפוחי האדמה , ומעל מעט מקרוני, מעל את העוף ומעל את המקרוני שנשאר.
  • נשים על המקרוני צלחת, נוסיף כוס מים חמים ונכניס לתנור על 110 מעלות ל-6 שעות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.