Go Back
+ servings
מילפיי מתכון

עוגת נפוליאון - מילפיי

קינוח מגרה וטעים מעולה לאירוח שמכינים בפשטות, לא תפסיקו לקצור מחמאות.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
כמות 3 מילפיי
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

מיקסר
שק זילוף

המצרכים

  • 1 חבילה בצק עלים מתוק של מעדנות (1 קילו)
  • 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל )
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 כפות סוכר
  • פניני שוקולד (להשיג בחנות לאפיה)

אופן ההכנה

  • נפשיר בצק עלים מתוק של מעדנות 24 שעות במקרר.
  • נוציא את הבצק מהמקרר קודם העבודה עליו 10 דקות בחוץ.
  • נתחיל לחתוך למלבנים שווים את הבצק, בערך 12 מלבנים.
  • נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות לאפות כאשר על הבצק יש משטח ברזל שמונע מהבצק עלים להתרומם.
  • נוציא מהתנור ונניח בצד להתקררות.

לקרם וניל:

  • נקציף 500 מל שמנת מתוקה עם חבילת אינסטנט פודינג ו2 כפות סוכר.
  • נכניס לשק זילוף ונזלף מעל כל שכבה.
  • נפזר מעל פניני שוקולד (להשיג בחנות לאפיה).

הערות וטיפים

להכניס למקרר כמובן!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.