חותכים את תפוחי האדמה עם הקליפה לפלחים עבים, שוטפים ומייבשים היטב.
בקערה קטנה מערבבים שמן זית, מיונז וקורנפלור לבלילה חלקה. בקערית קטנה מדללים יחד ב-2 כפות מים חצי כפית מלח, כפית שום גבישי ו-2 כפיות פפריקה מתוקה למרקם משחתי ומוסיפים אל הקורנפלור. מערבבים עד איחוד
מצפים בנדיבות כל פלח תפו"א במשחה ומסדרים בתבנית בשכבה אחת.
אופים במשך כ-50 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות - חום גבוה - תוכנית אפייה רגילה עד שהפוטטוס מזהיבים יפה והם רכים בפנים ופריכים בחוץ. חשוב לא לכסות את התבנית.