לחמם תנור ל 180 מעלות.
נערבב את כל חומרי הבצק בקערה כשלוש דקות עד לקבלת עיסה אחידה.
נחלק את הבצק לשתי חתיכות בגודל שווה.
נרדד כל חתיכה על משטח ונקרוץ ממנה עיגולים בעזרת כוס.
נטגן את הבצל ונערבב יחדיו עם הפירה, המלח והפלפל.
ניעזר בכפית על מנת למלא את העיגולים. נניח את המילוי על הקצה התחתון של העיגול, נקפל ונסגור את הקצוות. ניתן להשתמש במזלג על מנת להדק את הקצוות ולקבל צורה יפה.
את הבורקיטס נסדר על תבנית עם נייר אפייה. בטרם האפייה נמרח אותם בביצה טרופה ונפזר שומשום.
לאחר מכן יש לאפות כחצי שעה עד 40 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. עד שהם מזהיבים.