נקצוץ את הבצל ונטגן עד להזהבה. לאחר מכן נוסיף פטרוזיליה קצוצה ואת שאר המצרכים.
תוך כדי טיגון יש להיעזר במזלג על מנת לפורר את הבשר. יש להמשיך בטיגון עד להיעלמות הנוזלים, לאחר מכן ניתן לתערובות להתקרר.
כאשר המילוי מוכן ניקח את הבצק ונחלק אותו ל 4. נרדד כל כדור על משטח מקומח לעלה דק.
באמצעות כוס נקרוץ עיגולים מהבצק. בכל חתיכת בצק נניח כפית מהבשר במרכז, נקפל לחצי ונאחד את הקצוות בעזרת האצבעות.
את הכיסונים שקיבלנו נניח על מגש מקומח.
נרתיח מים בסיר ונוסיף כפית מלח ו 3 כפות שמן ואת הדושפרה נכניס פנימה רק כאשר המים רותחים.
יש לבשל עד שהכיסונים צפים, מדובר בבישול מהיר של כשלושים שניות.
בשלו את הדושפרה במנות של 8-10 יחידות כל פעם.
את הכיסונים נגיש בתוספת פלפל שחור ולצידם קערית רוטב פשוט אותו נכין ממיץ לימון סחוט ו 2 שיני שום קצוצות היטב.