Go Back
עוגת קוקוס ואגוזים עם שוקולד

עוגת קוקוס אגוזים עם שוקולד

מתכון לעוגת קוקוס, אגוזים ושוקולד מריר. עוגה פרווה, קלה להכנה וממכרת!
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: הילה סמוכה רשתי

ציוד

תבנית אפייה בינונית 30X20
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • ¼1 כוסות קמח לבן (194 גרם)
  • ½ כוס קוקוס (38 גרם)
  • 1 חבילה אגוזי מלך טחונים (100 גרם - טחונים גס)
  • 1 חפיסת שוקולד מריר (100 גרם - קצוץ גס)
  • שמנת צמחית 5% שומן (120 מ"ל)
  • ¾ כוס שמן קנולה (180 מ"ל)
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 5 ביצה (L)
  • ¾ כוס סוכר (134 גרם)

אופן ההכנה

  • להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם סוכר כ-4 דקות.
  • בקערה נפרדת לערבב היטב חלמונים, שמנת ושמן.
  • מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה ומערבבים.
  • מוסיפים קוקוס, אגוזים ושוקולד ומערבבים לבלילה חלקה.
  • מקפלים פנימה בעדינות את קצף החלבונים.
  • מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות בטורבו, למשך 30-40 דקות.
  • בודקים בעזרת שיפוד שהעוגה יבשה ומוכנה ומוציאים מהתנור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.