לפירורים: נעבד את הקמח, החמאה והסוכר במעבד מזון לפירורים, נוסיף את החלמונים ונעבד עוד כשנייה לקבלת מרקם חולי ופירורי שלא יתאחד לבצק. ניקח מחצית מהפירורים ונסדר בתחתית התבנית (תבנית 24). את המחצית השנייה של הפירורים נסדר בתבנית אפייה רחבה מרופדת בנייר אפייה
ניישר את הפירורים ותחילה נאפה את התחתית בחום של 170 מעלות למשך כ-15 דקות. חשוב להיזהר לא לשרוף את הבצק כי הוא משחים במהירות. נוציא ונצנן את התחתית ונאפה את שאר הבצק עד להזהבה בין 10 ל-15 דקות. נצנן ונפורר לפירורים.
למלית: נקציף במיקסר את כל החומרים יחד (אין מה לפחד) לתערובת יציבה. נסדר שקף בתבנית, ניצוק את מלית הגבינה מעל התחתית, נפזר מעל את פירורי הבצק שאפינו ונכניס למקפיא למספר שעות
אנחנו חותכים את העוגה כשהיא קפואה כך היא נחתכת בקלות. שימו לב שאין בעוגה ג'לטין ועל מנת שתישאר יציבה ויפה כמו בתמונה היא צריכה להישאר קפואה. אפשר לאכול אותה קפואה כמו עוגת גלידה ואפשר להמתין כרבע שעה שתפשיר
לרוטב תותים: נשים תותים וסוכר בסיר על הגז ונבשל כרבע שעה-עשרים דקות נצנן היטב ונגיש