את הגזר נגרד בפומפייה בחורים הגדולים, את הבצל נקצוץ לקוביות קטנות. נחמם במחבת 2 כפות שמן ונטגן את הבצל לשקיפות.
בקערה נטרוף ביצים ותבלינים, נוסיף פירורי לחם ונערבב טוב, נוסיף את הגזר והבצל ונערבב, נוסיף את הקמח ונערבב (במידה והתערובת רטובה מידי אפשר להוסיף עוד קצת פירורי לחם או קמח).
נעביר לתבנית אינגליש משומנת או מרופדת בנייר אפייה (כאן השתמשנו בתבנית לחם).
נאפה בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה מעט ומתייצבת בערך שעה ורבע. נקרר כעשר דקות לפני שמוציאים מהתבנית ונפרוס.