Go Back
עוגת גבינה עם תותים

עוגת תותים קלה להכנה

מתכון של עוגת תותים עם גבינה, עשירה ומפנקת עם טעם של פעם.
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים

ציוד

תבנית: גודל 24
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לטורט:

  • 6 ביצים (מופרדות)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח
  • ¼1 שקיות אבקת אפייה (13 גרם)
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כוס כוס מיץ תפוזים סחוט

לגבינה:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (500 מ״ל)
  • 1 חבילה גבינת שמנת נפוליאון 25% שומן (250 גרם)
  • 1 חבילה גבינה 5% (תנובה - 250 גרם)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כף תמצית וניל

לג'לי:

  • 1 חבילה ג׳לי תות (של אסם - 80 גרם)
  • תותים (כמה שאוהבים)

אופן ההכנה

להכנת הטורט:

  • להקציף חלבונים (הלבן) היטב עד שרואים שזה נהיה קצף סמיך ולהוסיף את הסוכר בהדרגה.
  • להוסיף חלמונים (הצהוב) בהדרגה לאט לאט ואחרי זה להוסיף את כוס שמן כוס תפוזים ובסוף את הקמח עם האבקת אפייה.
  • להכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות.

להכנת הגבינה:

  • להקציף שמנת מתוקה עד שנהיה ממש קצפת.
  • להוסיף פודינג וניל ואז את תמצית וניל ואת הגבינות לערבב ואז לערבב עם כפית לראות שאין גושים.
  • לשים במקרר בינתיים עד שיהיה מוכן הטורט.
  • בינתיים מחכים שהטורט שיצא מהתנור יתקרר מורחים מעליו את הגבינה ששמנו במקרר וכמובן את התותים והג׳לי הרותח.

להכנת הג׳לי:

  • נכין את הג'לי לפי הוראות הכנה כוס 1/3 מים חמים רותחים לערבב היטב עד שאין גושים.
  • לשפוך כשזה חם מעל התותים (לא להתמהמה כי הג׳לי מתקשה) להכניס למקרר 5 שעות עדיף להשאיר לילה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.