נרתיח בסיר את המים, החמאה, הסוכר ואת המלח עד שהכל נמס.
ואז נוסיף את הקמח ונערבב במהירות גבוהה עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה וחלק.
נמשיך בערבוב למשך כדקה ברגע שרואים שהבצק נהיה לגוש נוריד מהאש.
ונשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה על מהירות בינונית למשך עוד דקה כדי לצנן את הבצק.
אחרי דקה מוסיפים ביצה אחת ונמשיך לערבב כחצי דקה ואז להוסיף את הביצה השניה ולערבב טוב טוב.
להעביר לשקית זילוף ומזלפים לתוך שמן עמוק ונגזור בעזרת מספריים את הגודל הרצוי.
נטגן עד שמזהיב ומקבל צבע יפה, סופגים משמן ומגלגלים בסוכר שערבבנו עם קינמון.