להקציף במטרפה ידנית 2 ביצים עם שלושת רבעי כוס סוכר.
להוסיף באיטיות חצי כוס שמן ואחר כך להוסיף חצי כוס מיץ תפוזים וכף רום.
להוסיף בערבוב 1 כוס קמח תופח ושתי כפות קקאו.
לשמן תבנית מלבנית 19*30 או תבנית עגולה 24.
לאפות אפייה רגילה בחום 175° כ 25-40 דקות ולצנן מעט.
נחמם על האש להבה נמוכה בסיר בינוני: כוס וחצי חלב קוקוס 50 גרם מחמאה ¾ כוס סוכר.
כשמגיע לסף רתיחה לכבות את הלהבה להוסיף 3 כוסות לא גדושות של קוקוס, ולערבב עד איחוד.
לשטח את הקוקוס על העוגה שהצטננה מעט, ליישר, ולהכניס למקרר כשעה להתייצבות.