בקערה קטנה ממיסים במיקרוגל חבילת שוקולד עם חצי שמנת מתוקה.
לשפוך על פצפוצי האורז, לערבב היטב עד לספיגה טובה.
לשטח על תבנית את הבלילה, ומכניסים אותה להקפאה של כשלושים דקות.
בקערת המיקסר מקציפים מיכל וחצי של שמנת מתוקה עם שתי כפות של סוכר, עד שמקבלים קצף יציב.
אחר כך נמיס את חצי השמנת שנותרה מהפצפוצים עם חבילת שוקולד במיקרוגל.
נחכה שיצטנן ואז נערבב יחד עם הקצפת שאותה הקצפנו מקודם.
נשפוך את הקצפת על בסיס העוגה ונכניס שוב למקפיא למשך כשעתיים.
בזמן שמחכים שיקפא נמיס את השמנת והשוקולד שנותרו לנו להכנת הגנאש שאיתו נכסה את העוגה.
לאחר שעתיים כשנוציא את העוגה מהמקפיא, נשפוך את הגנאש על העוגה ושוב.
נשים בחזרה להקפאה לעוד שעתיים נוספות.