Go Back
+ servings
סופגניות אשל מתכון

סופגניות אשל יפיפיות

כנסו למתכון והסתכלו בהסבר הכולל סרטון הדרכה מפורט לסופגניות יפיפיות.
ציון 4.47 על ידי 13 דירוגים
כמות 35 סופגניות
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

מידה: כוס חד פעמי לשתייה חמה / כוס מדידה 240 מ״ל

המצרכים

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 ביצים
  • 2 גביעי אשל (600 מ"ל)
  • 3 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה, מוסיפים קמח תופח, ביצים, 2 גביעי אשל, סוכר, ושקית של סוכר וניל.
  • באמצעות מטרפה מערבבים הכל היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  • מחממים סיר עם שמן עמוק. כשהשמן חם, מנמיכים את האש ללהבה בינונית.
  • לוקחים 2 כפיות וטובלים בשמן החם, לוקחים בעזרת כפית כמות מהבלילה, מניחים את הכפית על השמן - חשוב שהכפית תהיה קרובה לשמן.
  • בעזרת הכפית השנייה מורידים את התערובת לתוך השמן. - לא לזרוק רק מניחים בשמן ומורידים עם הכפית השנייה.
  • חשוב מדי פעם לטבול את שתי הכפיות בשמן, על מנת שהבלילה תחליק.
  • הופכים את הסופגניות שמזהיבות בעזרת מזלג - הסופגניות לרוב מתהפכות מעצמן.

הערות וטיפים

  • חשוב מדי פעם לטבול את שתי הכפיות בשמן, על מנת שהבלילה תחליק.
  • לא לזרוק את התערובת מגובה - רק מניחים את הכפית בשמן ומורידים עם הכפית השנייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.