בקערת המיקסר נערבב את הקמח השמרים הסוכר נערבב ובהדרגה נוסיף את המים השמן האגוזים ולבסוף, לאחר שנהיה בצק אחיד, נוסיף את המלח וניתן לישה 10 דקות.
נשים בקערה משומנת וניתן מנוחה שעה. לאחר שעה נקמח את משטח העבודה, ניקח את הבצק ונחתוך ל-6 חלקים או 4 חלקים תלוי בגודל, ונעשה צורות (אין צורך לרדד עם מערוך אפשר לעבוד ידיים). נטבול בתבנית עם מים ואז בעדינות בזרעים, נניח בתבנית עם נייר אפייה ונכסה עם ניילון חד פעמי.
לאחר התפחה שנייה של שעה, נמלא תבנית עם מים רותחים, נניח בתחתית התנור בזהירות ונחמם תנור מראש על 200 מעלות. כשההתפחה השנייה הסתיימה - נשים את התבנית בתנור ללא טורבו עד שהלחמים מקבלים צבע שחום. נוציא ונכסה עם מגבת במשך שעה וחצי ורק אז נפרוס.