Go Back
עוגת תפוחים בחושה קלה להכנה

עוגת תפוחים בחושה בטעם מדהים

עוגה קלה להכנה במיוחד - ללא הפרדה, ללא הקצפה ובשלוש דקות הכנה.
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: דורית כהן

ציוד

תבנית אפייה בינונית
מידה: כוס חד פעמי חם

המצרכים

  • 4 תפוחים (גדולים)
  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 4 כפות סוכר חום דמררה
  • ¾1 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס שמן
  • ¾ כוס אגוזי מלך (גרוסים)
  • ½ כוס חמוציות
  • 1 כפית קינמון

לציפוי פירורי - שטרויזל

  • ½ חבילה חמאה (50 גרם - מומסת)
  • ¾ כוס אגוזי מלך (גרוסים)
  • 3 כפות סוכר
  • ½ כוס קמח
  • כפית קינמון

אופן ההכנה

  • מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות קטנות.
  • מוסיפים אליהם את הסוכר החום. ומערבבים היטב.
  • בקערה נוספת, טורפים את הביצים עם הסוכר ומוסיפים את שאר החומרים, מוסיפים גם את התפוחים ומערבבים היטב.
  • לאחר מכן, מניחים על תבנית משומנת.
  • מכניסים את מרכיבי השטרויזל לתוך קערה ומערבבים את הכל היטב.
  • מפוררים ומפזרים מעל העוגה.
  • מכניסים לתנור ואופים בחום של 175 מעלות עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.