מעבדים לתוך הקמח את החומרים היבשים חוץ מהמלח
יוצרים גומה, ואז מוסיפים את החומרים הרטובים, ומעבדים לבצק
מוסיפים את המלח, ואז מכסים בניילון נצמד ונותנים מנוחה של 10 דקות.
לאחר מנוחה, מרטיבים את היד, ומערבבים אצ הבצק בתנועות קיפול, ואז מכסים שוב בניילון נצמד ומשהים לעוד 10 דקות. יש לחזור על הפעולה הזאת עוד פעמיים נוספות, עד שהבצק מעובד דיו. ולהתפיח את הבצק עד שיכפיל את נפחו.
לאחר שעתיים תפיחה. מרטיבים שוב את היד ומקפלים את שולי הבצק למרכז. מכסים ומכניסים למקרר. לאחר שעתיים חוזרים על אותה פעולה. מומלץ להשהות את הבצק במקרר למשך יממה לספינג' מוצלח ביותר!
חצי שעה לפני הטיגון, מוציאים את הבצק ומניחים על השיש בטמפ' חדר.
מטגנים בשני מחבתות, אחת עם שמן נמוך ( אש נמוכה) ואחת עם שמן עמוק (על אש בינונית גבוהה).
לוקחים עיגול בצק ומעצבים אותו, יוצרים חור באמצע ומניחים בשמן הנמוך. לאחר שמתנפחים, מעבירים לשמן העמוק.