לבסיס: נערבב ביצים וסוויטנגו בעזרת מטרפה, נוסיף שמן קוקוס מומס, תמצית וניל ויוגורט ונערבב. נוסיף את שאר המרכיבים היבשים ונערבב שוב עד לאיחוד.
ניצוק את הבלילה לתבנית משומנת ונאפה בחום של 180 מעלות למשך כ-30 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
למילוי הגבינה: נקציף הכל יחד לקצפת יציבה. כשהבסיס של העוגה קר נמרח את המילוי מעל. ניתן להצמיד קודם לדפנות התבנית פרוסות תותים ואז לשים את המילוי מעל הבסיס, זה נותן עיטור יפה לעוגה כמו שרואים בתמונות.
לציפוי גלאס תות: נבשל את הפרי הטחון עם המים והסוויטנגו ונביא לרתיחה. נמיס את הקורנפלור בכף מים, נערבב ונוסיף לסיר. נמשיך לבשל עוד 2-3 דקות תוך כדי ערבוב תמידי עד להסמכה
נעביר למסננת מעל קערה ונסנן תוך כדי מעיכה עם כף (הנוזלים ירדו ויישארו גרגירים של הפרי, כמו מחית). ניקח את הרוטב שסונן, נצנן לטמפרטורת החדר ונצפה מעל העוגה ומעל המילוי. כעת ניתן לקשט כיד הדמיון אם נשאר מעט מהמילוי המוקצף