Go Back
שניצל

שניצל דק דק סופר קריספי, אקסטרה קראנצ'י

מתכון לשניצל מהמם עם מלא חתיכות שניצל דק, סופר קריספי, אקסטרה קראנצ'י, עסיסי וטעים בטירופים.
ציון 4.23 על ידי 27 דירוגים
באדיבות: סתיו סעדון עמר

המצרכים

  • קילו חזה עוף פרוס דק דק
  • 2 ביצים
  • כף קטשופ
  • כף חרדל
  • כף מיונז
  • ½ כפית אבקת סודה לשתייה
  • כפית גדושה מלח
  • כפית פלפל שחור
  • ½ כפית כורכום (לא חובה)
  • 2 כפות גדושות קמח (חובה)
  • לציפוי:
  • פירורי לחם זהובים
  • פירורי פאנקו (פירורי לחם יפניים)

אופן ההכנה

  • בקערה נשים יחד את כל חומרי הבלילה יחד עם חזה העוף הפרוס. נערבב היטב, נכסה ונעביר למקרר לשעה (אפשר גם יותר).
  • בקערה נפרדת נערבב יחד את פירורי הלחם ופירורי הפאנקו. לאחר שעה במקרר נערבב היטב את נתחי העוף עם הבלילה, ונעביר אחד אחד לקערת הפירורים לציפוי. יד אחת ברטוב ויד אחת ביבש.
  • נקפיד להצמיד טוב טוב את הפירורים כי הפאנקו מעט עקשן. נטגן בשמן עמוק לא רותח מאוד כי הפאנקו נשרף יחסית מהר. נוציא לנייר סופג/רשת
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.