Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת פרג קלאסית מדהימה
עוגה גבוהה ומרשימה שתמלא לכם את הבית בריחות מפנקים.
ציון
4.15
על ידי
21
דירוגים
באדיבות:
יונית יחיא
ציוד
מידה: כוס גדולה (זכוכית)
תבנית: קוטר 26
המצרכים
▢
פרג טחון
(100 גרם)
▢
6
ביצים
(מופרדות)
▢
1
כוס
סוכר
▢
½1
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפיה
(10 גרם)
▢
½
כוס
שמן
▢
3
כפות
מיץ לימון
▢
3
כפות
מים
להכנת הסירופ סוכר:
▢
½
כוס
סוכר
▢
1
כוס
מים
(בכוס גדולה)
להכנת הסירופ שוקולד:
▢
½
חבילה
שמנת מתוקה
(125 מ"ל)
▢
1
חפיסה
שוקולד מריר
(100 גרם)
אופן ההכנה
בקערה ראשונה - נקציף את החלבונים עם הסוכר.
בקערה שנייה - נערבב את החלמונים עם השמן לימון והמים.
בקערה שלישית - נערבב את הפרג הקמח והאבקת אפיה.
להוסיף את הקערה 1 לקערה 2 ובסוף את קערה 3.
לאפות בתבנית בתנור על חום 170 למשך כשעה.
סירופ:
נרתיח 1/2 כוס סוכר + כוס מים (בכוס גדולה) לערבב ונשפוך על כל העוגה כשהיא חמה.
סירופ שוקולד:
נרתיח 1/2 שמנת מתוקה + שוקולד מריר ונזלף על העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.