Go Back
עוגיות מלוחות

עוגיות מלוחות פריכות, ממכרות, מתפצפצות...

מתכון קליל לנשנוש מושלם של עוגיות מלוחות פריכות וממכרות, מפוצצות בשומשום קראנצ'י שיחכו לכם על השיש
ציון 4.60 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: אתי שחר

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 ק"ג קמח
  • כף גדושה שמרים
  • ¾ כוס שמן
  • 100 גרם מרגרינה
  • 1 כף סוכר
  • ½ כוס שומשום
  • 1 כף מלח
  • 2 כוסות מים
  • 1 ביצה
  • מעט מים
  • שומשום לטבילה

אופן ההכנה

  • שמים בקערת מיקסר קמח, שמרים, מרגרינה, שמן, סוכר, חצי כוס שומשום, מלח ומים ולשים עד קבלת בצק אחיד.
  • מגלגלים לרצועות ויוצרים עיגולים, טורפים בצלחת ביצה ומים מים, בצלחת שנייה שמים שומשום.
  • טובלים את הכעכים בביצה ואח"כ בשומשום. מנחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-30 דקות על 170 מעלות עד הזהבה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.