להקציף את כל חומרי הקצפת לקצף יציב.
להכין בכלי שטוח את החלב לטבול את הפתי בר טבילה קצרה בחלב ולסדר על מגש את הפתי בר בצורה ישרה. (לי יצא לאורך 5 פתי בר לרוחב 4 סה" כ 4 קומות)
לשים קומה פתי בר קומה קצפת ולבסוף שכבה אחרונה פתי בר.
לשים חצי שעה במקרר.
אחרי שעברה החצי שעה להמיס יחד שמנת מתוקה ושוקולד מריר במיקרוגל למשך כדקה וחצי.
לערבב טוב טוב שלא יישאר גושים.
לשפוך מעל העוגה ומטלטלים מצד לצד.
לקשט עם שוקולד לבן או כל דבר אחר שאוהבים.