לחמם תנור ל 200 מעלות לקבע מדף אמצעי אפייה רגילה לא טורבו.
בסיר קטן להוסיף גבינה חלב סוכר מחית פיסטוק והחמאה.
לבחוש על להבה נמוכה מאוד עם מטרפה תוך כדי עד לקבלת מרקם חלק.
להוריד את הסיר מהאש, להוסיף את החלמונים ושוב לבחוש עד להטמעה.
לסנן מעל הסיר את הקמח קורנפלור וקמח הפיסטוק.
לערבב טוב טוב ורק אז לבסוף להוסיף את הלימון והווניל.
שוב לערבב ואז ולהניח בצד. (הערה: המרקם אמור להיות סמיך כמו בלילת פנקייק).
על מהירות בינונית בקערה יבשה להקציף את החלבונים עם הקורט מלח עד למרקם סבוני עמיד.
ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר ולהגביר מהירות עד לקבלת קצף עמיד ורך (לשים לב לא להקציף יותר מדי).
עכשיו לקפל פנימה שליש מבלילת הפיסטוק.
להמשיך להוסיף ב 2 הפוגות בקיפולים את יתר הבלילה.
לשפוך לתבנית ולהטיח כמה פעמים על הדלפק לשחרור כיסי אוויר.
להניח מעל תבנית נוספת 24 ס"מ קוטר.
לשפוך בעדינות כוס וחצי מים חמימים לא רותחים לתבנית הראשונית (להיזהר לא להשפריץ לתוך העוגה).
להכניס בעדינות לתנור שחומם מראש ולאפות רבע שעה על 200.
ואז להוריד טמפרטורת התנור ל 140 למשך עוד שעה.
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה עשר דקות נוספות.