במחבת רחבה מטגנים בצל גדול קצוץ דק, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה מעט את צבעו (אין צורך לטגן יותר מדי אחרת הוא יתייבש באפייה)
בסוף הטיגון מתבלים במלח פלפל ומעט תבלין שווארמה ומצננים לפני שממלאים
מוציאים מהמקרר את בצק העלים המופשר. חשוב שהוא יהיה קר! פותחים את הבצק לרוחבו, חותכים מלבן אחד מהבצק שיהיה מספיק רחב ליצירת שבלול
מסדרים שורה מהבשר הטחון ומגלגלים בזהירות לגליל לא עבה במיוחד
חותכים את הבצק (ממלבן אחד גדול שחוצים לשניים מקבלים שני שבלולים), מגלגלים את השבלול בתוך תבנית פאי אישית (יש גם כזו תבנית כזאת חד פעמית), מברישים בביצה ומפזרים שומשום. אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד שהבורקסים מזהיבים