לשים את המצרכים של הפירורים וללוש עד לקבלת בצק.
לחלק את הבצק ל 2 - חלק אחד לשים בתבנית עגולה 24 ולחורר עם מזלג ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות .
את החלק השני לרדד בין 2 נייר אפיה להניח בתבנית של התנור לעשות חורים ולאפות בערך 20 דקות ולקרר היטב.
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, סוכר לקבלת קצפת יציבה, להוסיף את הגבינות ולהקציף עוד קצת.
להעביר לתבנית העגולה עם שקף מסביב חצי כמות ולפזר מעל חצי מכמות הפירורים ומעל את יתרת הבלילה., ולהכניס למקפיא לשעה.