להשרות עדשים ירוקות/כתומות במים.
נטגן בצל עד לשקיפות במקביל מגרדת 3 גזרים + 2 תפוחי אדמה וטוחנת אותם למרקם של פירה מוסיפה לסיר.
להוסיף סלרי קצוץ כולל העלים + פטרוזיליה , עגבנייה אחת מגורדת ומערבבת הכל.
מתבלנת בחוויאג' , מרק עוף , פלפל שחור , כורכום ומלח מוסיפה כוס מים ונותנת לזה דקה בישול.
מוסיפה את העדשים ומים רותחים לפי העין.
שעה של בישול אחרי שעה מועכת קצת את העדשים עם מועך.
מוסיפה מעט אטריות נותנת עוד בישול של רבע שעה ומוכן.