נשים את המחמאה שמן ומים הכל יחד ונלוש עם וו גיטרה.
מכניסים אחר כך את יתר החומרים.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים ולמקרר לשעה שעתיים.
נחלק לארבעה כדורים, נרדד כול אחד על גב נייר אפיה מקומח לצורת מלבן.
נמרח ממרח תמרים ונפזר מעל קינמון כפית (על כל רולדה כף אבקת נס קפה).
נגלגל צמוד צמוד.
נניח את הרולדה שלמה בתבנית ונחתוך לעוגיות אבל לא עד הסוף.
נאפה בתנור על חום 180 מעלות .
לא צריך להשחים את כל העוגייה, להוציא כשזה רק מתחיל בפינות להשחים מעט.