את מצרכי המילוי, מלבד החלמונים, נחמם בסיר עד שהכול נמס.
לאחר מכן נכבה את הגז ונמתין שיתקרר מעט.
לאחר שהתקרר ניתן להוסיף פנימה את החלמונים והקמח ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
את התערובת המתקבלת יש ליצוק לתוך התבנית עם הבצק.
ניצור את השכבה העליונה אשר מכסה את הכול בעזרת הבצק הנותר בצד.
יש לשטח אותו באמצעות מערוך על משטח מקומח וליצור את צורת התבנית.
נרים בזהירות ולהניח על שכבת מילוי השוקולד.
נאפה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. ראשית נאפה למשך 20 דקות ולאחר מכן נכסה את העוגה בנייר כסף ונאפה לחצי שעה נוספת. בחלוף הזמן נכבה את התנור ונשאיר את העוגה בפנים לרבע שעה.
לאחר מכן אפשר להוציא ולתת לה להתקרר. לבסוף נקשט באבקת סוכר ונחתוך לריבועים.