Go Back
עוגת קרמבו מתכון

עוגת קרמבו חלבית קלה להכנה

חגיגית לשבת לאירוח, מרשימה במיוחד אף אחד לא יישאר אדיש למראה ולטעם!
ציון 4.59 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: נעמי שושן

ציוד

תבנית אפייה גודל: 22
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

תחתית:

  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • ¼ כוס קקאו
  • ¼ כוס שמן
  • ¼ כוס חלב
  • ½ כוס קמח תופח

מלית:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 מ"ל חלב
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

ציפוי:

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם)
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

תחתית:

  • מערבבים את כל חומרי התחתית ואופים רבע שעה על 180 מעלות - עד שקיסם יוצא יבש.

מלית:

  • מקציפים את השמנת המתוקה והחלב עם הפודינג ומורחים על העוגה.

ציפוי :

  • 2 שוקלד מריר ממיסים עם שמנת מתוקה במיקרוגל שופכים על העוגה.
  • מקררים וחותכים לקוביות - קישטתי בשוקולד לבן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.