Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת קרמבו חלבית קלה להכנה
חגיגית לשבת לאירוח, מרשימה במיוחד אף אחד לא יישאר אדיש למראה ולטעם!
ציון
4.59
על ידי
12
דירוגים
באדיבות:
נעמי שושן
ציוד
תבנית אפייה גודל: 22
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל
המצרכים
תחתית:
▢
2
ביצים
▢
½
כוס
סוכר
▢
¼
כוס
קקאו
▢
¼
כוס
שמן
▢
¼
כוס
חלב
▢
½
כוס
קמח תופח
מלית:
▢
250
מ"ל
שמנת מתוקה
▢
250
מ"ל
חלב
▢
1
חבילה
אינסטנט פודינג וניל
(80 גרם)
ציפוי:
▢
2
חפיסות
שוקולד מריר
(200 גרם)
▢
250
מ"ל
שמנת מתוקה
אופן ההכנה
תחתית:
מערבבים את כל חומרי התחתית ואופים רבע שעה על 180 מעלות - עד שקיסם יוצא יבש.
מלית:
מקציפים את השמנת המתוקה והחלב עם הפודינג ומורחים על העוגה.
ציפוי :
2 שוקלד מריר ממיסים עם שמנת מתוקה במיקרוגל שופכים על העוגה.
מקררים וחותכים לקוביות - קישטתי בשוקולד לבן.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.