Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת גבינה אפויה פשוטה כמו בבית מלון
עוגת גבינה של בית מלון, טעימה ומפנקת. ללא מיקסר, ללא הפרדת ביצים, 5 דקות הכנה.
ציון
4.58
על ידי
19
דירוגים
באדיבות:
ירדנה ג'נאח
ציוד
תבנית אפייה גודל: 26
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל
המצרכים
▢
1
קילו
גבינה לבנה 5% / 9%
▢
1
כוס
סוכר
▢
5
ביצים
▢
3
כפות
קמח
▢
3
כפות
קורנפלור
▢
1
חבילה
אינסטנט פודינג וניל
(80 גרם)
אופן ההכנה
להקציף במיקסר קילוגרם אחד של גבינה לבנה עם כוס סוכר.
להשאיר כשתי דקות הפסקה בכדי שהסוכר ייבלע לתוך הגבינה.
להמשיך להקציף במהירות נמוכה של המיקסר ואז נוסיף: ביצים, קמח, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל.
נכניס לתנור בתבנית משומנת היטב על חום של 160 מעלות למשך כשעה בערך (בלי צורך במים מתחת).
נבדוק עם קיסם שהעוגה נמוכה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.