שמים את הברוקולי בקערה, שופכים מים רותחים ומעט מלח ומסננים היטב. עושים גם אם בחרתם להשתמש בברוקולי טרי שגם אותו יש לשלוק במים רותחים למשך 10 דקות ולסנן. לאחר הסינון חותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות.
במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את שיני השום הקצוצות ,מטגנים מעט, מוסיפים את פרחי הברוקולי ומקפיצים מספר דקות
מצננים היטב, ובקערה גדולה שמים ביצים, שמנת לבישול ושמנת חמוצה, מוסיפים את הברוקולי והבצל, מערבבים היטב, מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואת התבלינים ומערבבים עד שאין גושים
משמנים תבנית פיירקס ויוצקים את התערובת, מפזרים מעל מעט פירורי לחם ואופים בחום של 180 מעלות בין 45 דקות לשעה.