Go Back
מתכון לשניצל

איך להכין שניצל ממולא פירה

שניצל במילוי פירה או תפוחי אדמה מטוגנים, שקל להכין ומושלם לארוחת צהריים מפנקת!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: מרי קגן

ציוד

סיר בינוני לבישול
מחבת רחבה לטיגון

המצרכים

לפירה

  • ½ קילו חזה עוף (לשניצל)
  • 7 תפוחי אדמה (בגודל בינוני)
  • שמן זית (מעט)
  • 1 כף מרק עוף (שטוחה - לא חובה)

לשניצל

  • פירורי לחם (לציפוי)
  • קמח (לציפוי)
  • 1 ביצה (טרופה)

אופן ההכנה

הכנת הפירה:

  • נבשל את תפוחי האדמה ולאחר מכן נמעך לעיסה אחידה ונוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • כאשר הפירה מוכן נוסיף לו מעט שמן זית ואבקת מרק עוף.
  • אם תרצו פירה חלק וקרמי תוכלו להעביר אותו במסננת דקה.

הכנת השניצל:

  • יש לקחת את נתחי השניצל ולדפוק עם פטיש מטבח כאשר הם מונחים בין שתי ניירות אפייה, עד לקבלת שניצל דק.
  • בעצם אנו עומדים להכין ”סנדוויץ’“ של שני נתחי חזה עוף, לכן נרצה אותו דק ככל האפשר.
  • על השניצל נמרח שכבת פירה ונכסה בשניצל נוסף.
  • נטבול בקמח וביצה טרופה עם מלח ואז בפירורי לחם.
  • לסיום יש לטגן בשמן עמוק עד להזהבה.

הערות וטיפים

מומלץ להגיש שניצל במילוי פירה עם מעט לימון.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.