Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
חטיף שוקולד ואגוזים ממכרים
חטיף שוקולד פרווה קל עם אגוזים, עשוי מ־4 רכיבים טבעיים ומתאים גם לטבעונים!
ציון
4.56
על ידי
9
דירוגים
באדיבות:
חגית אלקבץ
ציוד
סיר קטן
תבנית אינגלש קייק
המצרכים
▢
2
חפיסות
שוקולד מריר
(200 גרם, מומלץ שוקולד איכותי 70% קקאו ומעלה)
▢
½1
כוסות
טחינה גולמית
▢
2
כפות
סילאן
▢
אגוזי לוז / פקאן
(200 גרם - קלוי ללא מלח)
אופן ההכנה
נמיס על האש את השוקולד המריר, טחינה גולמית ונוסיף את הסילאן.
להוריד מהאש ולהוסיף את האגוזי לוז/פקאן קלוי.
נערבב היטב.
נעביר לתבנית ולהקפיא.
אחרי שעתיים להוציא לפרוס ולהחזיר למקפיא עד ההגשה.
הערות וטיפים
למי שאוהב, ניתן להוריד חלק מהפקאן ולהוסיף צימוקים ואגוזים אחרים.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.