לצורך הכנת שכבת הגבינה נערבב בקערה את כל הגבינה עם השמנת החמוצה עם השמנת.
נוסיף את יתר המצרכים בהדרגה ותוך כדי המשך ערבוב עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים.
את השמנת המתוקה וכף הסוכר נקציף במיקסר עד לקבלת קצפת רכה.
את הקצפת נקפל לתוך הבלילה ואת הכל ניצק על הבסיס.
יש לאפות בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות, מומלץ לשים על המדף השני מהתחתית.
יש לאפות למשך שעה וחצי, בתום הזמן נכבה את התנור, נפתח את הדלת ונשאיר את העוגה בפנים לחצי שעה נוספת.
לאחר מכן נוציא ונניח לה להתקרר לטמפרטורת החדר. כאשר התקררה נכניס למקרר לשעה.