Go Back
פחזניות שתמיד מצליחות

מתכון לפחזניות שתמיד מצליחות

מתכון לפחזניות מושלמות ומפנקות במיוחד. קינוח חלומי לאירוח!
ציון 4.13 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: אורית חדידה

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 1 כוס מים
  • ½ חבילה מרגרינה / חמאה (100 גרם )
  • 1 כוס קמח
  • ¼ כפית מלח
  • 4 ביצים

מילוי:

  • 2 מכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • ¾ כוס חלב
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

לקישוט:

  • אבקת סוכר או שוקולד

אופן ההכנה

  • נרתיח את המים בסיר ונמיס את המרגרינה או חמאה.
  • נוריד מהאש, נוסיף את הקמח והמלח ונערבב היטב.
  • נחזיר לאש ונערבב למשך כדקה נוספת בערך, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
  • שוב מורידים מהאש, הפעם נוסיף ביצה אחרי ביצה ונערבב עד לקבלת בצק אחיד.
  • מחממים תנור ל 170 מעלות ואופים למשך כ 50 דקות או עד הזהבה.

מילוי:

  • נקציף את השמנת מתוקה עם החלב אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה ונמל את הפחזניות.

הערות וטיפים

מומלץ להגשה לפזר אבקת סוכר מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.