נחמם תנור מראש ל 170 מעלות.
נקציף את הביצים בלי הפרדה, עד לקבלת קצף אוורירי ואחר כך מוסיפים בהדרגה את הסוכר ואת סוכר הוניל.
נערבב את כל המצרכים היבשים בקערה גדולה - קמח, אבקת אפייה ושוקולית.
נוסיף 1/2 מהכמות לביצים וממשיכים בהקצפת במהירות נמוכה.
נוסיף 1/2 מכמות השמן, ואז שוב פעם את מה שנשאר מהמצרכים היבשים, ונסיים עם השמן.
מקציפים עוד כמה שניות עד שמקבלים בלילה אחידה ואוורירית.
נשמן תבנית ונעביר אליה את הבלילה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ונאפה בערך 30-40 דקות (או עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש).
ברגע יציאת העוגה מהתנור משפוך עליה את המים החמים עם הנס קפה באופן שווה.