Go Back
קונכיות פסטה ממולאות

פסטה קונכיות ממולאות בבשר

ארוחה שגם מבוגרים וילדים מתים עליה, תעשו למשפחה אחת היום ורוצו להכין!
ציון 4.46 על ידי 22 דירוגים
באדיבות: שיר שמעון בסר

ציוד

מידה: כוס חד פעמית
סיר לבישול
מחבת לטיגון

המצרכים

להכנת הבשר:

  • 1 קילו בשר טחון
  • מלח (קורט)
  • פלפל (מעט)
  • כוסברה (לפי הטעם)

להכנת הרוטב:

  • 2 עגבניות (גדולות)
  • 5 שיני שום (כתושים)
  • 1 בצל (קצוץ)
  • ½ קופסת רסק עגבניות (כ - 250 גרם)
  • 4 כוסות מים (פחות או יותר, תלוי כמה סמיך אוהבים)

אופן ההכנה

להכנת הפסטה:

  • קודם כל את קונכיות הפסטה נבשל בסיר עם מים רותחים בתוספת כפית מלח.
  • במשך כשבע דקות עד שזה נהיה אל דנטה - להיזהר שלא יהיה מוכן לגמרי, כי זה ימעך, יאבד צורה ויכנס לרוטב.
  • לאחר מכן נשים במסננת עם קרח כדי לעצור מידית את תהליך הבישול.

להכנת הבשר:

  • נערבב את הבשר טחון מלח, בצל, שום, פלפל, וכוסברה היטב ונניח בצד.

להכנת הרוטב:

  • נטגן את העגבניות, שום, רסק העגבניות.
  • נוסיף ארבע כוסות חד פעמיות של מים פחות או יותר, תלוי כמה סמיך אוהבים.
  • נוסיך את הכמון פלפל שחור ומלח. (אישית אני גם אוהבת לקצוץ חצי פלפל ירוק חריף).
  • נמלא את הקונכיות בכדורי בשר ומסדרים בסיר רחב.
  • מכסים את הקונכיות ברוטב, ואז את הסיר לכסות לעשר דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.