נניף לתוך קערה את הקמח, נוסיף סוכר וניל, 2 כפות סוכר, קוביות קטנות של חמאה קרה ונלוש במיקסר או ביד עד לקבלת בצק פירורי.
נוסיף בהדרגה תוך כדי לישה רבע כוס שמן, חצי כוס חלב ונמשיך לישה עד לקבלת מסה אחידה.
נחלק את הבצק ל - 4 ונעטוף בניילון נצמד ונעביר למקרר לשעה.
נקמח משטח עבודה, נרדד את הבצק בעדינות מהמרכז לצדדים, לעלה דק בעובי חצי ס"מ.
נמרח על העלה ממרח תמרים, נפזר קינמון ונגלגל לרולדה.
נעביר בעדינות לתבנית מרופדת בנייר אפיה, וניצור חריצים לא עמוקים במרחק 2 ס"מ האחד מהשני.
נאפה ב - 180 מעלות חום כ - 40 דקות.
כשהרולדות יוצאות מהתנור נפזר עליהן אבקת סוכר ונחתוך עד הסוף במקום בו סומנו החריצים.