Go Back
מתכון למוקפץ ירקות

מתכון למוקפץ עם ירקות ופסטה

מתכון למוקפץ ירקות מושלם עם פסטה עסיסית יפנק אתכם במנה צבעונית ועשירה עם שפע ירקות למוקפץ, תיבול אקזוטי, פסטה מסולסלת, ומעל הכל טריאקי מתקתק שמקפיץ אותה עוד יותר
ציון 4.42 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: אתי שחר

ציוד

מחבת ווק

המצרכים

  • 1/2 חבילת פסטה קרניים או פסטה חלולה אחרת (200 גרם)
  • 1 כף שמן
  • 1 בצל גדול פרוס לרבעי רצועות
  • 1 קישוא מגורד למקלות
  • 1 גזר מגורד למקלות
  • פלפל ירוק חתוך לרצועות
  • פלפל אדום חתוך לרצועות
  • תבלינים:
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כף מרק עוף
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף סויה
  • ½ כף כורכום
  • פלפל שחור (או ½ פלפלון חריף)
  • רוטב טריאקי

אופן ההכנה

  • לבשל את הפסטה במי מלח ולסנן
  • במקביל, לטגן את הבצל, להוסיף את יתר הירקות, להקפיץ כ-5 דקות, לערבב מדי פעם שיתרככו מעט, אך להשגיח שלא יהיו רכים מדי ולהוסיף את התבלינים, לערבב, להוסיף את הפסטה ולהניח לספיגת טעמים. לבזוק מעל מעט רוטב טריאקי להקפצת המנה
  • לגרסה בשרית ניתן להוסיף רצועות חזה עוף או בקר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.