מתכון למוקפץ ירקות מושלם עם פסטה עסיסית יפנק אתכם במנה צבעונית ועשירה עם שפע ירקות למוקפץ, תיבול אקזוטי, פסטה מסולסלת, ומעל הכל טריאקי מתקתק שמקפיץ אותה עוד יותר
ציון 4.42 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: אתי שחר
ציוד
מחבת ווק
המצרכים
1/2חבילת פסטה קרניים או פסטה חלולה אחרת(200 גרם)
1כף שמן
1בצל גדול פרוס לרבעי רצועות
1קישוא מגורד למקלות
1גזר מגורד למקלות
פלפל ירוק חתוך לרצועות
פלפל אדום חתוך לרצועות
תבלינים:
2כפות סילאן
1כף מרק עוף
כף פפריקה מתוקה
כף סויה
½כף כורכום
פלפל שחור(או ½ פלפלון חריף)
רוטב טריאקי
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה במי מלח ולסנן
במקביל, לטגן את הבצל, להוסיף את יתר הירקות, להקפיץ כ-5 דקות, לערבב מדי פעם שיתרככו מעט, אך להשגיח שלא יהיו רכים מדי ולהוסיף את התבלינים, לערבב, להוסיף את הפסטה ולהניח לספיגת טעמים. לבזוק מעל מעט רוטב טריאקי להקפצת המנה
לגרסה בשרית ניתן להוסיף רצועות חזה עוף או בקר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.