Go Back
מרק לחשו, מרק סולת מתכון, מרק לחשו מתכון, מרק סולת

מרק סולת חורפי טעים (לחשו)

מרק סולת, מרק לחשו, מהמטבח המרוקאי! מרק מזין עם טעם נוסטלגי מושלם לחורף!
ציון 4.37 על ידי 50 דירוגים
באדיבות: גילה אזולאי

ציוד

סיר לבישול בינוני
כוס מידה: כוס חד פעמי חם או אוניברסלי 240 מ"ל

המצרכים

  • 4 שיני שום (קצוצות)
  • ½ צרור כוסברה (קצוצה)
  • 3 כפות שמן
  • 2 כוסות סולת חיטה
  • ½ סיר מים
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • 1 כף אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

  • בסיר עם מים רותחים נשים את כל המצרכים מלבד התבלינים ואבקת המרק.
  • נתחיל לבשל ולערבב על אש בינונית כעשר דקות עד שהמרק יתחיל להסמיך.
  • כאשר המרק הסמיך ניתן לו שתי דקות נוספות ונכבה את הגז.
  • לאחר שמוכן נוסיף את אבקת מרק עוף והתבלינים ונגיש לשולחן.

הערות וטיפים

חשוב לערבב היטב בעת הבישול על מנת למנוע היווצרות גושים!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.