מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מתבלים בכף פפריקה מתוקה, כפית צ׳ילי חריף וכף שטוחה תבלין פרגיות, מבשלים על אש קטנה 20 דקות ומוסיפים 8 שיני שום.
חותכים 6 יחידות של פרגיות - כל יחידה ל-3 חלקים, מתבלים עם פלפל שחור, מלח ותבלין פרגיות, ומכניסים לסיר אחרי 20 דקות.
מטגנים את הפרגיות 5 דקות מכל צד, מוסיפים את העגבניות, כף סוכר ומלח לפי הצורך, מוסיפים כוס וחצי מים חמים, מרתיחים ומכניסים לתנור ל-120 מעלות לשעתיים, בודקים מדי פעם אם חסרים נוזלים