נתחיל בהפשרת בצק עלים לילה במקרר.
במחבת מטגנים 2 בצלים, ופטריות חתוכות. נוסיף להן את הבשר הטחון ומערבבים עד שמשתנה הצבע שלו.
נתבל בכפית מלח, כפית פלפל שחור, קצת כמון, ופפריקה. טועמים ומתקנים תיבול ואז מניחים בצד.
פותחים את בצק העלים על נייר אפיה, מניחים לאורכו ושמים הבשר בכל האמצע של הבצק.
אפשר להוסיף עם הבשר פרוסות עגבנייה, או ביצה קשה.
משני הצדדים חותכים רצועות וסוגרים פעם מימין ופעם משמאל על הבשר.
נעגל את הבורקס משני הקצוות לצורת עיגול.
נמרח ביצה וסומסום ונאפה על 200 מעלות עד שמזהיב.
ניקח את רוטב הפטריות המוכן ונכין לפי הוראות יצרן, מוסיפים באמצע.