שוטפים את האסאדו ומייבשים.
בסיר רחב/מחבת מחממים את הכף וחצי שמן ומניחים את האסאדו.
צורבים משני הצדדים ומוציאים לקערה.
עם התבלינים מעסים ומערבבים טוב טוב (לשמור את הקערה עם התיבול).
בתבנית פיירקס מסדרים את רצועות הבצל ומניחים מעל את האסאדו ומפזרים את השיני שום.
את התפוחי אדמה שמים בקערה עם התיבול, מעסים ומערבבים טוב, ומניחים בין האסאדו.
את התיבול שנשאר – מוסיפים כוס מים ושופכים לתבנית מעל הכל.
מכסים בנייר כסף או מכסה (אפשר להכין בסיר עמיד חום).
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות למשך חצי שעה – 40 דקות.
לאחר מכן מורידים ל- 200 מעלות למשך שעה וקצת.
לפתוח, לבדוק שהבשר רך כחמאה, לכבות.