בשמן חם לטגן את הבצלים עד שמזהיבים, לזה מוסיפים את רוטב הברביקיו ומערבבים בקלילות.
להניח את הבשר הפרוס ולטגן כל פרוסה בערך דקה אחת בכל צד, ועכשיו נוסיף בחזרה את 2 כוסות הציר בשר.
ומיד להוסיף גם את התבלינים: את הכוסברה ,פלפל שחור גרוס ופלפל לבן.
נבשל על האש בערך חצי שעה ובשלב הבא נוסיף את הפטריות (ניתן ואפילו מומלץ להוסיף גם ערמונים).
מבשלים את הכל לעוד רבע שעה, ואז נתחיל בהכנת בלילת האבקת רוטב לצלי.
נמזוג כוס מים רותחים בקערית קטנה ! ולמים נוסיף את האבקת רוטב צלי ,אבקת מרק עוף ואת כפית הדבש.
נערבב את הרוטב היטב עד שאין גושים ומוסיפים לסיר - ונבשל לעוד כ 20 דקות.