לאחר שהבלילה התקררה נוכל להתחיל להכין את הקרפים במחבת.
מומלץ לעשות זאת עם ספריי שמן. השתמשו בכלי מדידה על מנת לקבל קרפים בגודל אחיד.
חצי כוס בלילה אמורה להספיק לקרפ גדול.
יש לשפוך את הבלילה על המחבת ולהטות את המחבת בתנועות סיבוביות על מנת לפזר את הבלילה.
כאשר מתחילות להופיע בועות, ניתן לקרוץ את הקרפ באמצעות רינג בקוטר 24.
את העודף ניתן להסיר ואז להפוך את הקרפ בעדינות לעשר שניות נוספות.
לאחר מכן להוציא את הקרפ ולהמשיך להכין את הקרפ הבא באותו אופן.
בינתיים ניתן להניח את הקרפים המוכנים על נייר אפייה.
לאחר שהקרפים התקררו ניגש למלאכת הרכבת העוגה.
ניקח את הקרפ הראשון ונמרח עליו את הקרם בשכבה דקה, - נשים עליו את הקרפ השני וכך נמשיך למרוח קרם ולשים עוד קרפ.
כאשר הכל מוכן יש להכניס למקרר למשך לילה אחד בטרם מגישים.
בשלב זה, כאשר העוגה קרה, ניתן גם לצפות בגאנש שוקולד.