נכניס לתוך קערה גדולה את כל החומרים לתערובת הבשר לפי הסדר הרשום למעלה.
ללוש במשך 3 דקות, לאחר מכן מכניסים למקרר.
בסיר רחב, להוסיף חצי כוס שמן עם 4 תפוחי אדמה שחתוכים למרובעים.
לטגן משני הצדדים רק עד שיזהיבו. לפזר עליהם מלח ולהניח על נייר סופג.
להוציא מהמקרר את תערובת הבשר, להכין כדורי קציצות.
לשטח ולטגן באותו סיר דקה מכל אחד מהצדדים עד קבלת צבע ונניח בצד.
באותו הסיר, לטגן שני בצלים קצוצים, להוסיף 2 שיני שום פרוס לטגן רק דקה שלא יישרף.
לאחר מכן להוסיף פפריקה כורכום, פפריקה מתוקה, מלח, פפריקה חריפה, פלפל שחור, וכמון. מערבבים לפתיחת טעמים.
מניחים את הקציצות ומעל את תפוחי האדמה בצורה יפה ומסודרת.
להוסיף מים רותחים עד לגובה הקציצות. לבשל על אש נמוכה במשך כחצי שעה.
לפזר פטרוזיליה קצוצה או כוסברה או סלרי.
לבשל במשך עוד 10 דקות, לבדוק שתפוחי האדמה התרככו.