יוצא קריספי בטירוף! לנוחיותכם מצורף גם סרטון הכנה קצר בנוסף לאופן ההכנה!
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: אילנית בניזרי
המצרכים
1חבילת דפי אורז עגולים(400 גרם - יש גם מרובעים)
1קוביית גבינה בולגרית (לגרד)
½חבילה עלי תרד בייבי (200 גרם - לקצוץ)
פלפל שחור גרוס(לפי הטעם)
ציפוי:
ביצה
שומשום(לפיזור)
אופן ההכנה
את עלי התרד והגבינה נערבב ביחד ונפזר פלפל שחור גרוס.
נמלא קערה עם מים חמימים.
נכניס דף אורז למים נספור עד 5 ונוציא לקרש חיתוך.
נייבש קלות במגבת נקייה.
נמלא מהמלית נגלגל לצורת עלי סיגר. (אם קניתם מרובעים תכינו בצורת ריבוע).
נבריש בביצה טרופה ונפזר שומשום.
נאפה בחום 180 מעלות לכחצי שעה או עד להזהבה יפה. (אם לבן להשאיר בתנור שיזהיב).
הערות וטיפים
שימו לב לא להכניס את כל העלים למים - אחד אחד כי צריך לעבוד מהר אחרת זה נהיה דביק ולא לשכוח לייבש את הדף מהמים ולמלא באיזה מלית שתירצו - אפשר גם בבשר טחון!!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.