Go Back
בורקס דפי אורז תרד וגבינה בולגרית

בורקס דפי אורז תרד וגבינה

יוצא קריספי בטירוף! לנוחיותכם מצורף גם סרטון הכנה קצר בנוסף לאופן ההכנה!
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: אילנית בניזרי

המצרכים

  • 1 חבילת דפי אורז עגולים (400 גרם - יש גם מרובעים)
  • 1 קוביית גבינה בולגרית (לגרד)
  • ½ חבילה עלי תרד בייבי (200 גרם - לקצוץ)
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)

ציפוי:

  • ביצה
  • שומשום (לפיזור)

אופן ההכנה

  • את עלי התרד והגבינה נערבב ביחד ונפזר פלפל שחור גרוס.
  • נמלא קערה עם מים חמימים.
  • נכניס דף אורז למים נספור עד 5 ונוציא לקרש חיתוך.
  • נייבש קלות במגבת נקייה.
  • נמלא מהמלית נגלגל לצורת עלי סיגר. (אם קניתם מרובעים תכינו בצורת ריבוע).
  • נבריש בביצה טרופה ונפזר שומשום.
  • נאפה בחום 180 מעלות לכחצי שעה או עד להזהבה יפה. (אם לבן להשאיר בתנור שיזהיב).

הערות וטיפים

שימו לב לא להכניס את כל העלים למים - אחד אחד כי צריך לעבוד מהר אחרת זה נהיה דביק ולא לשכוח לייבש את הדף מהמים ולמלא באיזה מלית שתירצו - אפשר גם בבשר טחון!!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.