נערבל את הרכיבים לבצק ביד או במקיסר בערך לכעשר דקות.
את המלח נשים רק חמש דקות לאחר מכן.
נכסה קערה במגבת ונניח את זה שם עד להכפלת הנפח.
נדאג לכך שהאוויר של הבצק ירד ורק אז נחלק את הבצק לארבעה כדורים.
נקמח משטח כל שהוא ונניח את הכדורים שם ונתן לכדורים לתפוח כ-30 דקות נוספות.
בינתיים בזמן הזה לחמם תנור ל 230 מעלות.
ניקח כדור כדור ונרדד אותו שיהיו ממש ממש ממש דקיקים (על המשטח המקומח שלנו).
נוודא שהבצק שלנו מנותק מהשיש ( אסור שיידבק).
נמרח נוטלה ונעשה רולדה. נחתוך לחתיכות של 2 סנטים כל חתיכה.
נניח בתבנית ונכניס לתנור לכ-10 דקות.
אחרי שהוצאנו את הרולדה מהתנור נפזר מעל זה אבקת סוכר.