Go Back
פשטידת ברוקולי ללא גלוטן

פשטידת ברוקולי בריאה ומזינה

מתכון מופלא ללא גלוטן ומוצרי חלב , עשירה בחלבון, נוגדי חימצון וסיבים תזונתיים.
ציון 4.45 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

ציוד

תבנית עגולה

המצרכים

  • פרחי ברוקולי (500 גרם - מאודים ומסוננים )
  • 6 גבעולי בצל ירוק (חתוכים לטבעות)
  • 4 ביצים
  • 1 קופסא קרם קוקוס (250 מ"ל )
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כוס קמח עדשים כתומות
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • אבקת בצל טבעית (מעט)
  • אגוז מוסקט (מעט)
  • מלח (קורט)

אופן ההכנה

  • נסדר את פרחי הברוקולי על תבנית עגולה מרופדת בנייר אפיה משומן מעט.
  • בקערה נטרוף ביצים, חלב קוקוס, ותבלינים ונוסיף בצל ירוק, קמח עדשים ואבקת אפיה.
  • נשפוך את הבלילה מעל פרחי הברוקולי בתבנית וננער מעט לפיזור אחיד.
  • נכניס לתנור שחומם על חום של 175 מעלות לאפיה של 30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה יפה.

הערות וטיפים

מומלץ לחתוך לאחר קירור הפשטידה ולהגיש עם סלט ירוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.