נכניס את הבשר לתוך קערת המרינדה ונערבב היטב, ואז נכניס למקרר לשעה.
נחמם מחבת טפלון עם מעט שמן ונטגן בה את הבשר דקה מכל צד לסגירה,
נוסיף חצי כוס מים ומבשלים 5 דקות על הגז.
בינתיים נכניס לקערת המרינדה את התפוחי אדמה והבצלצלים והשום, ונוסיף להם כוס מים חמים ומערבבים.
כעת מעבירים את הבשר כולל המים מהמחבת שסגרנו את הבשר לתוך הקערה עם התפוחי אדמה והבצלים מערבבים ומעבירים לסיר.
מפזרים מלמעלה מלח גס, פלפל שחור גרוס, ומניחים את ענפי הרוזמרין.
מכסים עם נייר כסף (בסיר רוסטר אפשר לכסות עם המכסה).
מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות לשעה.
כעבור שעה מנמיכים ל-160 מעלות לעוד שעתיים. אם חסר מים נוסיף מהצד מים רותחים.
בשעה האחרונה מסירים את המכסה על מנת שיקבל צבע.